Het grootste aanbod Last Minute vakanties

Reisverzekeringen

Goedkope en verantwoorde reisverzekering afsluiten? A Vakanties is niet alleen specialist in de verhuur van last minute vakantiehuizen en bungalows in Nederland en heel Europa maar ook in reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen. Bijvoorbeeld een duurzame reisverzekering. U kunt deze duurzame reisverzekering als kortlopende of doorlopende reisverzekering afsluiten. Het is ook mogelijk om via deze website een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook indien u een last minute vakantie hebt geboekt.


Groepsreisverzekering

Op zoek naar een reisverzekering voor een groep of groepsreis? Een groepsreisverzekering is de ideale reisverzekering voor groepen. U sluit een groepsreisverzekering online af via A Vakanties. En indien u een groepsreisverzekering afsluit in het kader van bijvoorbeeld een familie weekend vindt u op de familieweekend startpagina's vele tips en groepsaccommodaties die geschikt zijn voor een familieweekend of familiereünie.

Groepsannuleringsverzekering

Indien u een last minute vakantie of vakantiehuis in Nederland of elders voor meer dan 9 personen hebt geboekt is een standaard, kortlopende annuleringsverzekering, meestal niet zo geschikt. U wilt immers als groep kunnen annuleren indien er onverhoopt met iemand iets gebeurt zoals overlijden, ongeval of ziekte. Een groepsannuleringsverzekering kan dan uitkomst bieden want bij een groepsannuleringsverzekering kan de hele groep annuleren indien één persoon van de groep iets overkomt. Ook als de groep uit meer dan 9 personen bestaat. U kunt onze groepsannuleringsverzekering online afsluiten.

Bruiloftverzekering

Bruiloft gepland en op zoek naar een goede bruiloftverzekering?

Een bruiloft kost een hoop geld.  Een bruiloftverzekering is voor veel bruidsparen een belangrijk punt van aandacht.  Een bruiloftverzekering kunt u online afsluiten.  Ook voor een bruiloft in het buitenland of een Hindoestaanse bruiloft.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.