Het grootste aanbod Last Minute vakanties

Annuleringsverzekering

Last minute vakantie en annuleringsverzekering

Last minute Reisverzekering en Annuleringsverzekering.
Last minute vakantie en een verzekering afsluiten? Ook als u een last minute vakantie heeft geboekt, kunt u via deze site nog een annuleringsverzekering en reisverzekering afsluiten. Wij werken samen met de Europeesche Verzekeringen. Hierbij maakt het niet uit of u een last minute vakantie Nederland heeft geboekt of elders uw vakantie gaat vieren. U kunt ook een reisverzekering of annuleringsverzekering afsluiten indien u een vakantiebestemming buiten Europa hebt geboekt of zelf de reis hebt samengesteld.Ga nu naar onze website reisverzekering en annuleringsverzekering en sluit  binnen enkele minuten een last minute annuleringsverzekering en reisverzekering af.

Wat heeft het afsluiten van een annuleringsverzekering voor zin?

Waarom een annuleringsverzekering afsluiten?

Stel dat u een vakantie heeft geboekt en deze door bijvoorbeeld ernstige ziekte of overlijden niet door kan gaan. De vakantie moet dan geannuleerd worden en u heeft te maken met annuleringskosten. Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten worden deze kosten vergoed. Er zijn echter meer redenen om een goede annuleringsverzekering af te sluiten.

Redenen om een annuleringsverzekering af te sluiten

U kunt een beroep doen op onze annuleringsverzekering met basisdekking in de volgende situaties:

U heeft met annulering van de reis te maken
U heeft met een aanzienlijke vertraging te maken gehad bij vertrek of aankomst
U moest eerder van vakantie terugkomen en heeft dan recht op de niet gebruikte reisdagen

In de polisvoorwaarden staat de exacte dekking vermeld.

U kunt uw annuleringsverzekering uitbreiden met extra dekkingen

Op onze website reisverzekering afsluiten.net  kunt u lezen met welke dekkingen u de basis annuleringsverzekering van de Europeesche nog kunt uitbreiden. Ook deze extra dekkingen kunt u afsluiten bij een last minute vakantie.

Kortlopende annuleringsverzekering afsluiten of doorlopende annuleringsverzekering?

Of u nu uw vakantie in Nederland viert of elders, u kunt altijd met annuleringskosten te maken krijgen. Bijvoorbeeld omdat u uw vakantie moet annuleren wegens ziekte of een ongeval. Een kortlopende annuleringsverzekering sluit u af als u voor een bepaalde vakantie of reis verzekerd wilt zijn. Het maakt hierbij niet uit of het om een last minute vakantie gaat of een lang van te voren geplande vakantie. Een doorlopende annuleringsverzekering sluit u af als u het hele jaar door tegen annuleringskosten en vertragingskosten verzekerd wilt zijn. Bij een doorlopende annuleringsverzekering bent u bij iedere geboekte vakantie automatisch verzekerd tegen annuleringskosten, ook als het om een last minute vakantie gaat! U kunt een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten als aanvullende dekking op een doorlopende reisverzekering.

Goedkope annuleringsverzekering afsluiten

U sluit via deze site snel en online een goedkope annuleringsverzekering af. En als u een doorlopende annuleringsverzekering afsluit, geldt het volgende. Hoe vaker u op vakantie gaat, hoe goedkoper deze doorlopende annuleringsverzekering per genoten vakantiedag wordt!

Vakantie geboekt? Sluit binnen 7 dagen een annuleringsverzekering af

Als u een vakantie of reis hebt geboekt, sluit dan binnen 7 dagen na boeking een annuleringsverzekering af. U heeft dan niet te maken met bepaalde uitsluitingen ten aanzien van bestaande ziektes of kwalen. Zie de polisvoorwaarden voor de exacte dekking en uitsluitingen.

Binnen enkele minuten een annuleringsverzekering afsluiten

Annuleringsverzekering voor last minute vakantie.
Via onze website kortlopende annuleringsverzekering heeft u binnen enkele minuten de juiste annuleringsverzekering afgesloten. U kunt hierbij kiezen voor een kortlopende annuleringsverzekering met all risk dekking.
Ook indien u een last minute vakantie heeft geboekt en u snel een annuleringsverzekering wilt afsluiten.

Ook indien u een last minute vakantie met een groep of groepsreis hebt geboekt, kunt u bij ons nog een annuleringsverzekering afsluiten.  Zie onze website groepsannuleringsverzekering.

Wij wensen u een fijne vakantie in Nederland, Europa of elders in de wereld.

Doorlopende reisverzekering afsluiten?

Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie?  Dan is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering voor u wellicht goedkoper en zeker handiger. U hoeft slechts één keer de doorlopende reisverzekering af te sluiten en bent dan het hele jaar verzekerd.

Lang op reisverzekering

Langere tijd op reis en op zoek naar een reisverzekering die voor een langere periode dekking biedt? Onze wereldreis reisverzekering is zeer geschikt voor het verzekeren van een wereldreis of lang verblijf in het buitenland wegens bijvoorbeeld vakantie, stage, werkvakantie of au pair verblijf. U kunt onze lang op reisverzekering zelf samenstellen en online afsluiten. De lang op reisverzekering is een reisverzekering van Europeesche Verzekeringen. De lang op reisverzekering is ook ideaal voor backpackers.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.